EXPRES MENU nabízí kvalitní alternativu stravování během hektických dní nebo na dovolené
Praha, 25. dubna 2019
Chorvatsko je stále nejoblíbenější destinací pro letní dovolenou Čechů – v roce 2017 tam dle údajů Českého statistického úřadu vyrazil každý dvanáctý. Druhou nejnavštěvovanější zemí je Itálie, následuje Slovensko, Rakousko a Řecko. Více než polovina z dovolenkářů má zaplacené all inclusive, velká část cestovatelů, především těch individuálních, jejichž počet stále roste, si však stále vozí jídlo s sebou. EXPRES MENU jim nabízí kvalitní alternativu, pokud chtějí kromě peněz ušetřit i čas – pokrmy konzervované patentovanou metodou CTP.

Ačkoli doba balení řízků na dovolenou dávno pominula, najde se stále mnoho důvodů, proč si s sebou na dovolenou vzít jídlo. „Naše jídlo je vhodné pro všechny, kteří se chtějí kvalitně stravovat, i když nemají čas nebo možnost si uvařit. Naše pokrmy jsou připravované dle rodinných receptů speciální technologií konzervace, díky níž vydrží až tři roky při pokojové teplotě, krátkodobě dokonce vyšší, třeba právě během cesty na dovolenou. Naše jídla ocení jak rodiny s dětmi, tak třeba individuální cestovatelé, kteří potřebují vyváženou stravu pro svoje výkony,“ vysvětluje marketingový ředitel EXPRES MENU Adam Sogel, v jakých situacích nejčastěji zákazníci sáhnou po těchto jídlech.
Stravování na dovolené je mnohdy problematické, protože máme nepravidelný režim a místní dobroty nás lákají k přejídání. Pokud nechceme pravidelně chodit do místních restaurací ani trávit čas v kuchyni, není mnoho jiných možností, jak si zajistit teplé jídlo. Prezident Aliance výživových poradců Ivan Mach zdůrazňuje pravidelnost stravovacích návyků: „Dá se říct, že neplatí žádná obecná doporučení, protože každý jsme jiný a věnujeme se jiným fyzickým aktivitám. V běžném režimu jezte, když cítíte potřebu jíst a máte hlad, hlad ovšem dlouho nezadržujte. Vytvořte si vlastní řád, abyste jedli vždy přibližně ve stejnou dobu, a to dodržujte i během dovolené. Vyvarujete se tak nepříjemným zažívacím potížím či přibírání na váze.“
Více o EXPRES MENU se dozvíte na www.expresmenu.cz
Hana Pazderková
O EXPRES MENU
Rodinná firma EXPRES MENU se specializuje na výrobu trvanlivých jídel vlastní patentovanou metodou. Příprava, přeprava a uchování jsou méně energeticky náročné, a tak i ekologicky šetrnější. Pro své výrobky firma používá nejlepší suroviny z České republiky. Moderní použitá technologie a proces CTP zajistí výrobkům dlouhou trvanlivost, aniž by bylo potřeba přidávat umělé konzervační látky, emulgátory nebo dochucovadla. Hotová trvanlivá jídla vynikají svojí chutí tradiční české kuchyně a zároveň splňují všechny požadavky na bezpečné a chutné potraviny. Výhody produktů EXPRES MENU oceňují zejména rodiny na dovolené, které si vezou jídlo s sebou a nechtějí se spoléhat pouze na vaření z polotovarů. Cestovatelé a sportovci využívají výrobky pro jejich skladnost a vydatnost, která jim dodá potřebnou energii na celý den. Jídla jsou balena do bariérových sáčků, které si mohou spotřebitelné jednoduše a bez obav přibalit do batohu. Díky tříleté době spotřeby mají kempaři a chataři jídla vždy po ruce. Nabízený sortiment je vhodný i pro osoby, které musí dodržovat bezlepkovou dietu. S hotovými trvanlivými jídly EXPRES MENU se zákazníci stravují bezpečně a chutně za každé situace a kdekoliv.