Delikatesní vánoce v podání paštik Pâté du Chef
Praha 27. září 2018
Nenechte se letos zaskočit a popřemýšlejte o Vánocích s předstihem. Vánoce jsou svátky, kdy se setkáváme se svými nejbližšími, a to ať už za účelem oslav, večírků nebo prostě jen tak. Je to také bezesporu období dobrého jídla a dárků. Pokud tedy plánujete nějakou party, oslavu nebo jen tápete čím obdarovat svém blízké či kamarády, máme pro Vás pár tipů od značky Pâté du Chef. K dostání bude samozřejmě prémiová paštiková bonboniéra, ale i novinka loňského roku v podobě paštikových minidortíků. Paštiky totiž i nadále zůstávají tradiční součástí českých jídelníčků a v její oblibě drží Češi světové prvenství.
„Pro období letošních Vánoc doporučujeme paštikovou bonboniéru, ale také paštikové mini dortíky, oboje od značky Pâté du Chef. U obou těchto paštikových specialit je kladen velký důraz především na použité suroviny a recepturu,“ říká Martin Kincl, marketingový ředitel značky Pâté du Chef. „Tyto speciality se k vánočním svátkům hodí nejen luxusním balením, ale především vybraností chutí jednotlivých paštik. Každá návštěva i Vaše rodina jistě ocení tuto lahůdku, protože obliba prémiových paštik s nevšedními příchutěmi a ingrediencemi se u nás těší stále větší oblibě. Paštikami pod značkou Pâté du Chef se snažíme přinášet našim zákazníkům neobvyklé receptury a příchuti. Do našich paštik přidáváme netradiční ingredience, jakými jsou například Cassis, portské víno, šampaňské nebo třeba vanilka,“ dodává Martin Kincl.
PÂTÉ MINI CAKE 330 g
Paštikové mini dortíky jsou naprostou novinkou na českém trhu a jsou tím pravým, pokud chcete ozvláštnit Vaši sváteční tabuli nebo někoho obdarovat dárkem v podobě exkluzivní paštiky. Snadno je lze vyklepnout na talíř, odekorovat tím, co máte rádi a můžete podávat. Jsou také skvělou alternativou za tradiční sladké dorty. Pokud tedy znáte někoho, kdo nemá rád sladké a preferuje spíš slané věci, pak je tato dobrota určena právě pro něj. Stačí jen zapíchnout svíčku a dotyčného obdarovat. K dostání jsou v pěti různých příchutích – mandlová, provensálská, bruselská s brusinkami, kachní s pomerančem a pečené maso. A všechny tyto dortíky jsou nahoře krásně dekorované. Tato vybraná delikatesa je k dostání v obchodech v gramáži 330 g za cenu v rozmezí 69,90 – 79,90 Kč.
NÁVRH NA SERVÍROVÁNÍ
PAŠTIKOVÁ BONBONIÉRA 200 g
Vánoční paštiková bonboniéra je delikatesou, která nadchne nejen všechny milovníky paštik, ale také Vaše hosty či blízké. Jedná se o výběr těch nejlepších paštik a k dostání je v atraktivním balení, které obsahuje osm jednotlivých kousků. Složení příchutí je následující – mandlová, s kachními játry a šampaňským, s pečeným masem a bruselská s brusinkami, a každá z těchto paštik je obsažena dvakrát. Tato dobrota je k dostání v obchodech v gramáži 200 g za cenu v rozmezí 74,90 – 84,90 Kč.
PAŠTIKOVÉ MINI BONBONIÉRY 150 g
Pokud Vám přijde dvěstěgramové balení příliš velké, nemusíte vůbec smutnit, protože v nabídce je i několik menších variant, stačí si jen vybrat. Klasická černá paštiková bonboniéra (mandlová, s kachními játry a šampaňským, bruselská s brusinkami), halloweenská mini bonboniéra (s dýňovými semínky, bruselská s brusinkami, s pečeným masem) nebo v tradičním vánočním přebalu (mandlová, s pečeným masem, bruselská s brusinkami). Všechny tyto bonboniéry mají 150 g a k dostání jsou za cenu v rozmezí 59,90 – 69,90 Kč.
PÂTÉ DU CHEF GELATO DI FOIE
Novinkou pro letošní Vánoce je ta nejjemnější kachní pěna, která se chutí velice přibližuje k v jižní Evropě hojně konzumovaným Foie gras. Jednou z variant Pâté du Chef Gelato di Foie je kachní pěna s lanýži. Ty se v současné době těší stále větší oblibě i v České republice. Na pultech také můžete najít kachní pěnu s kiwi či s černým rybízem. Tato delikatesa je ale určena k prodeji pouze pro období od 1. 11. do cca 20. 12. 2018. Balení v gramáži 2×90 g bude k dostání za cenu v rozmezí 64,90 – 69,90 Kč.
S ČÍM PAŠTIKY KOMBINOVAT?
- lze podávat jako party kanapky, libovolně dozdobené
- velmi dobře chutná s čerstvým pečivem
- skvěle se doplňuje s vínem
K JAKÉ PŘÍLEŽITOSTI SE HODÍ?
- pro nečekanou návštěvu
- party pohoštění pro přátele
- jako předkrm či rychlá večeře se sklenkou dobrého vína
NÁVRH NA SERVÍROVÁNÍ
TIP NA SNOUBENÍ VÍNA A PAŠTIK
- KACHNÍ PAŠTIKA – Tramín červený, Pálava
- PAŠTIKA S KACHNÍMI JÁTRY A ŠAMPAŇSKÝM – lehká červená vína, aromatická bílá vína se zbytkovým cukrem (Tramín červený, Pálava)
- PAŠTIKA S PEČENÝM MASEM – Cabernet Sauvignon, Cabernet Moravia, Frankovka, André
- BRUSELSKÁ PAŠTIKA S BRUSINKAMI – Muškát, Tramín, Pálava, sekty
Kateřina Goroškov
KRÁSNOU VÁNOČNÍ POHODU VÁM PŘEJÍ PAŠTIKY PÂTÉ DU CHEF!