Mimořádná událost zážitkové gastronomie
Praha 19. srpna 2017
Od 1. do 10. září v Riegrových sadech na Vinohradech, odkud je překrásný výhled na Prahu budou moci Pražané i návštěvníci české metropole povečeřet v oblacích. Pro hosty bude připravené sezení ve volném prostoru zavěšené plošiny ve výšce padesáti metrů, s romantickou atmosférou a jedinečným výhledem na pražské panorama. Budou se servírovat delikatesy připravené slavným michelinským šéfkuchařem Rolandem Huberem.
Roland Huber, oceněný prestižní michelinskou hvězdou, vaří v restauraci Le Ciel, která sídlí v sedmém patře luxusního hotelu The Grand, odkud je úžasný výhled na Vídeň.
Kulinární události Večeře v oblacích se pořádají ve 40 zemích světa a zúčastnily se jich již desítky tisíc zájemců. Tradičně největším zážitkem je večeře při západu slunce, za kterou v Praze zaplatíte 3775 – 3995 korun. Večeře v jiných časech bude stát 3245 – 3495 korun, oběd vychází na 1595 – 1695 korun a bublinky servírované v oblacích budou stát jen 790 – 950 korun. Na stránkách www.dinnerinthesky.cz můžete zakoupit dárkové poukazy či si zarezervovat konkrétní termíny.
JK